CUBUL

Cursuri Grafică & Desen

Cursuri copii

Cursurile de Grafică Tradițională pentru Copii (2h) sunt concepute special pentru a se adapta la vârsta fiecărui participant, introducându-i în lumea gravurii, desenului și alte tehnici grafice. Copiii își vor dezvolta gândirea tehnică, percepția vizuală și creativitatea prin subiecte precum:

Cursuri adulți

Cursurile de Grafică Tradițională pentru Adulți (2h) sunt destinate aprofundării artei în tehnici clasice de grafică. Cursanții vor explora o gamă variată de subiecte, de la fundamentele graficii până la concepte avansate, precum:

Ce tehnici vei învăța?

1 CURS

1 curs x 2 ore

150 RON
  • 2 ore
  • 1 sedință
  • Abonamente

abonament 4

4 cursuri x 2 ore

400 RON
  • 2 ore
  • 4 sedințe / 1 lună
  • Economie 200RON
600 RON

abonament 24

24 cursuri x 2 ore

2000 RON
  • 2 ore
  • 24 sedințe / 6 luni
  • Economie 1.600RON
3600 RON

Despre noi

Dezvăluie-ți talentul artistic la Academia de Artă Cubul! Profesorii noștri experimentați sunt aici pentru a-ți oferi îndrumare personalizată și eficientă într-un mediu încurajator și plin de inspirație. Programele noastre diversificate te vor ajuta să-ți exprimi creativitatea și să-ți rafinezi abilitățile, facilitând o evoluție artistică plăcută și naturală.

Întrebări frecvente

Sună la nr. de tel. 0750.459.920 și află când este urmărorul curs disponibil. Atenție, locurile sunt limitate!

Deoarece sunt un prilej foarte bun de a-ți dezvolta priceperea în diferite tehnici, gandirea creativă și corelarea mână-ochi-creier, antrenând abilitățiile motorii fine. Pe lângă aceste aspecte, este foarte distractiv să înveți ceva nou. Iți garantăm că o să te simți foarte bine alături de noi!

Cursurile de Grafică sunt un început ideal pentru cei ce-și doresc o potențială carieră profesională ca și Artist Plastic Grafician, Graphic Designer, Arhitect, Designer de Interior, Scenografie sau Animație, Ilustrator, Designer de obiect, Editor de imagine, Arhitectură peisagistică, Fotograf digital, Marketing visual, Designer în realitatea virtuală(VR) sau augumentată (AR).

Cursurile de grafică sunt recomandate pentru Adulți, Adolescenți și Copii cu vârsta minima de 9 ani. Pentru celelalte categorii de vârste, puteți să explorați celelalte departamente.

Da, majoritatea materialelor sunt incluse în preț. Mai ai nevoie de șorț, caiet de schițe A4 și mapă de transport.

Este important să aduci câteva lucrări/schițe făcute de tine. De altceva nu ai nevoie! Materialele sunt incluse în preț!

Cursurile sunt structurate pe niveluri, categorii de evoluție. Avansarea dintr-o grupă în alta se face prin testarea cunoștiițelor în lucrări.

Desigur că poți! La început este importantă voința… Alături de noi îți vei descoperi și talentul! 

grafica-cubul
cubul-grafica
grafica-cubul
cubul-grafica
grafica-cubul
cubul-grafica
grafica-cubul
cubul-grafica