CUBUL

Despre noi

Despre academia cubul

Bine ați venit la Academia CUBUL, unde pasiunea pentru artă se întâlnește cu excelența în educație, rezultatul unui angajament constant în a oferi cea mai bună pregătire în domeniul artelor.

Cum a fost creat cubul?

CUBUL s-a născut din dorința de a îmbina studiul și creativitatea pentru a oferi cea mai înaltă calitate de pregătire în artă. Inspirat din "Lecția despre cub" a lui Nichita Stănescu și lumea ideală a ideilor lui Platon, CUBUL poate fi interpretat ca fiind simbolul perfecțiunii artistice. Sau poate că… ?

Ce este cubul?
Arta.

Ce ne propunem?

Ne dorim să transmitem generațiilor viitoare iubirea și pasiunea pentru arta de calitate. Ne propunem să contribuim la formarea unei lumi cu o înțelegere profundă a diverselor aspecte ale vieții, cultivând în rândul oamenilor aprecierea pentru frumos și stimulându-i să participe la crearea acestuia.

Ce oferim?

Cursurile academiei sunt gândite pentru a oferi o experiență inedită, axată atât pe plan educațional (plecând de la aspectele academice de bază, până la subiecte conceptuale de artă contemporană), cât și pe plan emotional, aprofundând fiecare subiect în parte cu o sensibilitate specific artistică.

Lucrăm atât cu cei care își doresc o evoluție profesională în domeniul artelor, pregătindu-i pentru admiterea la liceul sau facultatea de arte, cât și cu cei care vor să exploreze și să se bucure de artă într-un mediu prielnic dezvoltării personale și a creativității.

Amintind un citat dintr-un film celebru. “[...] But, poetry, beauty, romance, love… these are what we stay alive for”. Alăturați-vă nouă la CUBUL și împreună vom descoperi fascinanta lume a artei!

0 +

Clienți fericiți

0 +

Ani experiență în domeniu

0 +

Lucrări realizate

Care este experiența noastră?

Academia CUBUL, cunoscută anterior sub numele de "Atelierul de Pictură RP", a fost fondată de către Răzvan Pîrcălăbescu, care, dintr-o iubire nemărginită pentru artă, a creat un spațiu confortabil și plăcut pentru cei care își doresc o pregătire profesională în domeniu, fie că sunt începători sau avansați.

Cu o experiență vastă în domeniu, ne bucurăm pentru mai mult de 300 de cursanți care ne-au trecut pragul academiei și peste 10.000 de lucrări de calitate create la noi, prin studiu și creativitate. Pe parcursul anilor am realizat expoziții de grup în care s-au evidențiat cursanții academiei, viitori artiști. De asemenea, unii cursanți au fost admiși la instituții prestigioase în domeniul artei, cu note de până la 9,90, atât în România, cât și în Anglia.

În cadrul Academiei lucrează numai artiști plastici profesioniști, care abordează arta educației printr-o viziune proaspătă, și răbdătoare în calitate de profesori.

Ioana Datcu

Ioana Datcu

Profesor de Design Vestimentar

Răzvan Pîrcălăbescu

Fondator CUBUL
Profesor de Pictură și Grafică

Elena Lupașcu

Profesor de Pictură și Desen