CUBUL

Cursuri pictură

Cursuri copii

Cursurile de pictura și desen pentru copii (2h) au o abordare special gandită în funcție de vârsta fiecăruia dintre micuți, conținând teme și subiecte pe măsura înțelegerii acestora. Copiii, având ocazia să evolueze treptat și natural, prin artă, își vor stimula creativitatea, își vor lărgi perspectiva cromatică și nivelul de cunoștințe, prin subiecte precum:

Cursuri adulți

Cursurile pentru adulti (2h) sunt create cu scopul relaxării și introducerii acestora într-un mediu boem, sensibil și romantic al artei de calitate. Pe lângă emoția creată în mod direct, cursurile de pictură și desen pentru adulți, vor aborda pe rând teme și idei de natură plastică până la cele de natură conceptuala, precum:

Ce tehnici vei învăța?

1 CURS

1 curs x 2 ore

150 RON
  • 2 ore
  • 1 sedință
  • Abonamente

abonament 4

4 cursuri x 2 ore

400 RON
  • 2 ore
  • 4 sedințe / 1 lună
  • Economie 200RON
600 RON

abonament 24

24 cursuri x 2 ore

2000 RON
  • 2 ore
  • 24 sedințe / 6 luni
  • Economie 1.600RON
3600 RON

Despre noi

Dezvăluie-ți talentul artistic la Academia de Artă Cubul! Profesorii noștri experimentați sunt aici pentru a-ți oferi îndrumare personalizată și eficientă într-un mediu încurajator și plin de inspirație. Programele noastre diversificate te vor ajuta să-ți exprimi creativitatea și să-ți rafinezi abilitățile, facilitând o evoluție artistică plăcută și naturală.

Întrebări frecvente

Sună la nr. de tel. 0750.459.920 și află când este urmărorul curs disponibil. Atenție, locurile sunt limitate!

Deoarece sunt un prilej foarte bun de a-ți dezvolta priceperea în diferite tehnici, gandirea creativă și corelarea mână-ochi-creier, antrenând abilitățiile motorii fine. Pe lângă aceste aspecte, este foarte distractiv să înveți ceva nou. Iți garantăm că o să te simți foarte bine alături de noi.

Cursurile de Pictură sunt o pregătire ideală pentru cei ce-și doresc o potențială carieră profesională ca și Artist Plastic, Graphic Designer, Arhitect peisagist, Designer de obiect, Designer de Interior, Scenografie, Restaurator de artă, Animație, Artist concept, Designer de modă.

Cursurile de Pictură sunt recomandate pentru Adulți, Adolescenți și Copii cu vârsta minima de 6 ani.

Pentru alte categorii de vârste, puteți să explorați celelalte departamente.

Da, majoritatea materialelor sunt incluse în preț. Mai ai nevoie de Șorț, caiet de schițe A4 și mapă de transport.

 

Este important să aduci câteva lucrări/schițe făcute de tine. De altceva nu ai nevoie! Materialele sunt incluse în preț!

Cursurile sunt structurate pe niveluri, categorii de evoluție. Avansarea dintr-o grupă în alta se face prin testarea cunoștiițelor în lucrări.

Desigur că poți! La început este importantă voința… Alături de noi îți vei descoperi și talentul!