CUBUL

Cursuri Design Vestimentar

Cursuri copii

Cursurile de Design Vestimentar pentru Copii (2h) sunt create special pentru a se adapta vârstei fiecărui participant, introducându-i în lumea modei și a designului vestimentar. Tinerii designeri își vor dezvolta bunul gust, simțul estetic, abilitățile tehnice și creativitatea prin subiecte precum:

Cursuri adulți

Cursurile de Design Vestimentar pentru Adulți (2h) sunt destinate aprofundării cunoștințelor în designul de modă. Cursanții vor explora o gamă variată de tehnici și concepte avansate, precum:

Ce tehnici vei învăța?

1 CURS

1 curs x 2 ore

150 RON
  • 2 ore
  • 1 sedință
  • Abonamente

abonament 4

4 cursuri x 2 ore

400 RON
  • 2 ore
  • 4 sedințe / 1 lună
  • Economie 200RON
600 RON

abonament 24

24 cursuri x 2 ore

2000 RON
  • 2 ore
  • 24 sedințe / 6 luni
  • Economie 1.600RON
3600 RON

Despre noi

Dezvăluie-ți talentul artistic la Academia de Artă Cubul! Profesorii noștri experimentați sunt aici pentru a-ți oferi îndrumare personalizată și eficientă într-un mediu încurajator și plin de inspirație. Programele noastre diversificate te vor ajuta să-ți exprimi creativitatea și să-ți rafinezi abilitățile, facilitând o evoluție artistică plăcută și naturală.

Întrebări frecvente

Sună la nr. de tel. 0750.459.920 și află când este urmărorul curs disponibil. Atenție, locurile sunt limitate!

Deoarece sunt un prilej foarte bun pentru cursanți  pentru a își dezvolta priceperea în diferite tehnici de lucru manual, gandirea creativă și corelarea mână-ochi-creier, antrenând abilitățiile motorii fine, lărgind perspectiva cromatică vizuală și nivelul de cunoștiințe culturale în domeniul modei. Pe lângă aceste aspecte este foarte distractiv să înveți ceva nou. Te asigurăm că o să te simți foarte bine alături de noi!

Cursurile de Design Vestimentar sunt o pregătire ideală pentru cei ce-și doresc o potențială carieră profesională ca și, Designer de Vestimentar, Stilist de Modă, Critic de Modă, Manager de producție în industria modei, Achiziții de modă, Marketing de modă, Vitrinist, Design de costume pentru film sau teatru Consultant de imagine personală, Profesor de Design Vestimentar.

Cursurile de design vestimentar sunt recomandate pentru Adulți, Adolescenți și Copii cu vârsta minima de 9 ani.

Pentru alte categorii de vârste, puteți să explorați celelalte departamente.

Nu, materialele nu sunt incluse în preț. Ai nevoie de Șorț, caiet de schițe A4, bloc de desen A3, creioane HB, B, 2B, creioane colorate, acuarele, acrilice, pensule, mapă de transport.

Este important să aduci câteva lucrări/schițe, făcute de tine. Ai nevoie de Șorț, caiet de schițe A4, bloc de desen A3, creioane HB, B, 2B, creioane colorate, mapă de transport.

Cursurile sunt structurate pe niveluri, categorii de evoluție. Avansarea dintr-o grupă în alta se face prin testarea cunoștiițelor în lucrări.

Desigur că poți! La început este importantă voința… Alături de noi îți vei descoperi și talentul!